POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. Administrator danych osobowych:

Administratorem podanych danych jest Michał Kleska​, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą ​”KEN-TUR” Michał Kleska, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki, adres: ul. Prosta 104, 97-300 Piotrków Trybunalski NIP: 771-264-60-44 REGON: 100471759. Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: ​kentur@wp.pl

2. Dane osobowe:

Podanie przez Ciebie danych​ jest ​dobrowolne, ​ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy​.​

3. Twoje uprawnienia:

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych (art. 15 RODO),
  • ich sprostowania​​(art. 16 RODO),
  • usunięcia​​(art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania​​(art. 18 RODO),
  • żądania przeniesienia danych do innego administratora​​(art. 20 RODO)

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych.

Skontaktuj się z nami pod adresem kentur@wp.pl, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

4. Obsługa zapytań (telefon, email, formularz kontaktowy):

  1. Celem zbierania danych jest umożliwienie odpowiedzi na zadane pytanie.
  2. Podstawą przetwarzania danych jest Twoja prośba.
  3. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 90 dni od momentu zakończenia korespondecji lub realizacji zlecenia.

5. Ciasteczka cookies

Nasza strona korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek).

Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);–umożliwiają Ci, m.in., korzystanie ze wszystkich dostępnych dla Ciebie funkcji strony;
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W tym Serwisie ciasteczka wykorzystywane są w celu:

  • zapamiętywania informacji o Twojej sesji,
  • statystycznych,
  • marketingowych,
  • udostępniania funkcji Serwisu.

Jeśli nie wyłączysz wykorzystywania plików cookies w ustawieniach przeglądarki, oznacza to, że wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie. Pliki cookies będą przetwarzane przez nas do czasu, aż je usuniesz.